SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 34,0%, zawartość tłuszczu 14,0%, wilgotność 10,0%, popiół surowy 9,5%, włókno surowe 3,5%, wapń 0,9%, fosfor 0,8%, sód 1,2%, magnez 0,04%, kwasy tłuszczowe omega-3 0,8%, kwasy tłuszczowe omega-6 1,7%, EPA (20:5 n-3) 0,1%, DHA (22:6 n-3) 0,2%.
DODATKI DIETETYCZNE W 1 KG: witamina A (3a672a) 23 000 IU, witamina D3 (E671) 940 IU, witamina E (α-tokoferol) (3a700) 650 mg, witamina C (3a312) 300 mg, tauryna (3a370) 2 400 mg, chlorek choliny (3a890) 2 200 mg, L-karnityna (3a910) 65 mg, niacynoamid (3a315) 45 mg, biotyna (3a880) 1,8 mg, uwodniony aminokwasowy chelat cynku (3b606) 100 mg, chelat żelazowo-aminokwasowy, hydrat (E1) 48 mg, aminokwasowy chelat manganowy, hydrat (E5) 55 mg, jodek potasu (3b201) 3,8 mg, chelat miedzi z aminokwasami, hydrat (E4) 11 mg, organiczna postać selenu wytwarzana przez Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (3b8.10) 0,2 mg, L-metionina (3c305) 14 mg, arginina (3c3.6.1.) 12 mg, L-lizyna (3.2.3.) 10 mg.
Zawiera czyste naturalne przeciwutleniacze.
|